Karjeros planavimo žingsniai

Nacionalinės karjeros savaitės metu, lapkričio 27 dieną, deka projektui „Kam to reikia?” mūsų mokyklos 11-12 klasių mokiniai dalyvavo užsiėmimuose „Karieros planavimo žingsniai”, kuriuos pravedė ISM Vadybos ir Ekonomikos universiteto studentės Rūta Savickaitė ir Ieva Bernotaitė.

Netradicinės pamokos metu, kuri vyko ISM Vadybos ir Ekonomikos universitete, mokiniai susipažino su stojimo ir mokymosi sąlygomis šiame tarptautiniame universitete. Be to, apžvelgė pagrindinius žingsnius, galima pasakyti klausimus, kuriuos užduoda sau kiekvienas jaunas žmogus, besirinkdamas savo kelią po mokyklos baigimo. Mokiniai sužinojo, kaip gerai parašyti savo CV, motyvacinį laišką, kokie netikėti klausimai užduodami darbo pokalbyje, į ką visada kreipiamas dėmesys. Mokiniai taipogi išbandė praktiškai vieną iš savęs pažinimo būdų.

Svarbiausia, ką kiekvienas dalyvis įsimėnė, kad busimas darbas, tai ne tik pajamų šaltinis, bet visų pirmą tai savirealizacija. Tik radęs sau tinkamą darbą būsi ne tik turtingas bet ir laimingas.

Dalyviai