Kalėdos – stebuklų metas

Kalėdos- tai stebuklų metas, kai pildosi visos svajonės. Tai laikas, kai reikia bent akimirkai sustoti ir pastebėti tai, ko neįžvelgiame per skubėjimą ir rūpesčius.

Šiemet pradinių klasių mokiniai kartu su savo auklėtojomis, kaip ir kiekvienais metais, aplankė Bezdonių miestelio bendruomenės narius ir įteikė jiems šventinius atvirukus, kuriuos patys pagamino. Mokiniai aplankė seniūniją, vaikų darželį, parduotuves. Ten jie visus pasveikino su artėjančiomis šventėmis, įteikė atvirukus. Už tai sulaukė šiltų padėkos žodžių.

Tai pat gimnazijos socialinės pedagogės organizavo gerumo akcijas. Dar prieš šventes buvo paskelbta žaislų rinkimo akcija, kurios metu mokinių atnešti žaislai buvo padovanoti tiems vaikams, kuriem jų labiausiai trūksta. Taip pat per technologijų ir dailės pamokas mokiniai padarė šventinius atvirukus, kurie su šiltais sveikinimais buvo perduoti Antavilių pensionato gyventojams.

Džiaugiamės, kad mokiniai noriai dalyvauja gerumo akcijose, ir tikimės, kad šios iniciatyvos praskaidrino ne vieno žmogaus kasdienybę.

                                                                                                Socialinės pedagogės