Sporto diena

Gegužės 17 d. mūsų gimnazijoje vyko Sporto diena, skirta Jono Pauliaus II atminimui. Šis renginys mūsų gimnazijoje vyksta jau 6 metus iš eilės. Šiemet į šventę atvyko svečiai iš Bezdonių „Saulėtekio“ pagrindinės mokyklos bei Nemenčinės Konstanto Parčevskio gimnazijos, juos renginio pradžioje pasveikino gimnazijos direktorė Veslava Voinič. 
Šventės organizatoriai – kūno kultūros mokytojas Henryk Ravdo ir tikybos mokytoja Inesa Mackevič kartu su pradinių klasių auklėtojomis paruošė bėgimo trasą ir užtikrino gerą nuotaiką viso renginio metu. Vyresnieji šventės dalyviai bėgo krosą Bezdonių miestelio gatvėmis,  pradinukai savo krosą surengė stadione. Vėliau vyko dalyvių sportinės varžybos: šuoliai į tolį, 50 bei 100 metrų bėgimas, svarsčių kilnojimas, krepšinio rungtynės ir kt.
Šventes pabaigoje geriausi sportininkai buvo apdovanoti medaliais,  vėliau kiekvienas galėjo pasistiprinti keptomis dešrelėmis. Džiaugiamės, kad jaunimas taip aktyviai dalyvavo šventėje, tikimės, kad šis renginys virs tradicija.


Tikybos mokytoja Inesa Mackevič