Šimtadienis

2019 m. vasario 15 dieną, 17 valandą,  gimnazijoje vyko tradicinė dvyliktokų šventė – ŠIMTADIENIS. Tai be galo pakilus, laukiamas ir labai svarbus renginys kiekvienam abiturientui.

Šiemet šventės kaltininkai pasirinko labai neįprastą renginio temą – „Mafija“. Abiturientų apranga, šukuosenos, dainos, visos dekoracijos buvo susijusios būtent su šia tema.

Po gimnazijos direktorės ir pavaduotojos ugdymui sveikinimo žodžių, iškilmingo šventės atidarymo bei miestelio seniūno tartų palinkėjimų, dvykitokai parodė nuotaikingą, bet kartu ir gilią prasmę turintį vaidinimą.

Gražius ir prasmingus žodžius tarė ir pradinių klasių mokytoja A. Fedorovič, 5-IIG klasės auklėtoja H. Savel ir dabar klasės auklėjimu besirūpinanti E. Kondratovič. Šiltus ir labai jautrius žodžius mokytojams bei abiturientams skyrė ir mokinių tėvų atstovė D. Rymkevič.

„Įkrėsti proto“ abiturientams atskubėjo policininkais persirengę IIIG klasės mokiniai, linkėdami nepasimesti šiame sudėtingame 100 dienų laikotarpyje, nenuklysti šunkeliais, o įdėti visas pastangas tobulėjant ir siekiant kuo geresnių rezultatų. Tradiciškai vienuoliktos klasės mokiniai įteikė šventės kaltininkams įspūdingą 100 dienų kalendorių, tortą bei skanią dovaną.

Renginio pabaigoje IVG klasės mokiniai dėkojo visiems mokytojams ir tėvams, atlikdami dainą „Dėkojame Jums“.

Šventę vainikavo gimnaziją pernai metais baigę mokiniai, pasidalindami savąja patirtimi baigus mokyklą, palinkėjimais ir dovanomis.

IIIG, IVG klasių auklėtoja  Elena Kondratovič