Koncertas Senelių dienai

Senelis ir močiutė kiekvieno vaiko gyvenime yra labai svarbūs, nes tai jie apkabins, paguos, padės, kai to labiausiai reikia. Kiekvienais metais, vasario mėnesį, yra ypatinga šventinė diena, kai seneliams plačiai atvertos mūsų gimnazijos durys, o anūkai jų laukia nuo pat ankstyvo ryto. Šiai šventei mokiniai ruošiasi ypatingai, nes kas, jeigu ne seneliai, įvertins jų talentus.

                      Panašiai buvo ir šiais metais. Gimnazijos direktorės pavaduotoja ugdymui Lilija Gajevska, muzikos mokytoja Olga Krasodomska i pradinių klasių auklėtojos kartu su mokiniais paruošė šventinę programą, į kurią atvyko daug elegantiškų svečių. Šventinį koncertą pradėjo jauniausi artistai pasaka „Raudonkepuraitė“, vėliau buvo linksmi šokiai ir dainos.

                      Su pagarba ir nuostaba seneliai žiūrėjo vaidinimus, kuriais anūkai išreiškė savo pagarbą, meilę ir padėką už kantrybę, supratingumą ir laiką, kurį seneliai visada skiria savo mylimiems vaikaičiams.

                      Jau tapo tradicija, kad kiekvienais metais šio šventinio koncerto metu scenoje pasirodo senelių choras, kuris šiais metais švenčia savo dešimtmetį. Ta proga Bezdonių miestelio seniūnas Michal Jančevski ir gimnazijos direktorė Veslava Voinič linkėjo senelėms stiprios sveikatos, gražių gyvenimo akimirkų ir kad kiekviena senelė ir senelis didžiuotųsi savo anūkais.

                      Renginio pabaigoje mokiai seneliams įteikė savo rankomis pagamintas gėles, o vėliau visi buvo pakviesti pasivaišinti kava ir saldumynais. Tai buvo ypatinga diena. Laimingi senelių veidai dar kartą įrodė, kad verta dirbti ir puoselėti šiltus jausmus tarp dviejų kartų, o drauge praleistos akimirkos yra neįkainojamos.

            Pradinio ugdymo mokytoja Ana Fedorovič