Ateities karjera – kas tai?

Vilniaus rajono pedagoginė psichologinė tarnyba organizavo konkursą „Ateities karjera – kas tai?”. Projekte dalyvavo 12 mokyklų, kurios įvairiais būdais bandė parodyti kuo jų manymų yra ateities karjera. Vieni kalbėjo apie mechanizuotą ateitį, kur mes žmonės būsim priklausomi nuo robotų. Kiti perkeldavo mus į skirtingus gyvenimo momentus ir sakė kaip yra svarbu įgyvendinti savo svajones. Kai kurios komandos pabrėždavo sunkų darbą, kuris yra sėkmės pagrindas.
Projekto komisija sudarė svečiai iš užsienio: karjeros konsultantai iš Lenkijos, bei projekto Erasmus+ atstovai iš Italijos. Komisija vertino grupės pristatymą ir filmukus apie karjerą.
Mūsų darbas buvo pastebėtas komisijos nariais, kurie pabrėždavo koks svarbus yra darbas grupėje ir bendravimo įgūdžiai, tai yra klausymo ir savo nuomonės išreiškimo įgūdžiai.
Dalyvavimas šiame projekte suteikė mums naujos patirties, turėjome proga susimąstyti apie savo ateitį, apie teisingos profesijos pasirinkimą, kuri bus pasitenkinimo ir finansų šaltiniu. Kitų darbų peržiūrėjimas buvo įkvėpimu dirbti toliau ir įgyti naujos patirties.

Diana Grigorovič, IIG

20160224_100901 20160224_110924 20160224_122014