Paskutinio skambučio šventė

Saulėtą ketvirtadienio popietę gimnazijoje nuaidėjo paskutinis skambutis. Ko gero, daugumos abiturientų galvoje šiuo metu sukasi vienintelė mintis – kaip puikiai išlaikyti egzaminus. Visgi prieš egzaminus abiturientai dar turėjo progą atsisveikinti su savo mylimiausia gimnazija ir šiek tiek atitrūkti nuo mokslų.
Paskutinio skambučio šventė tradiciškai prasidėjo Šv. Mišiomis Bezdonių Švč. Mergelės Marijos Aušros Vartų Gailestingumo Motinos, bažnyčioje, į kurią visos mokyklos mokiniai nužygiavo nešdami gimnazijos vėliavą.

Po mišių gimnazijos aktų salėje vyko paskutinio skambučio šventė, kurioje skambėjo abiturientų padėkos žodžiai visiems, kas vedė juos į žinių pasaulį, rūpinosi jais, kūrė gimnazijos aplinką. Šventės metu skambėjo šilti direktorės žodžiai, garbių svečių, auklėtojos, tėvų palinkėjimai, sėkmės ir svajonių išsipildymo linkėjo pirmokai, vienuoliktokai. Atminimui gimnazistai pasodino medelį ir sugalvojus norus paleido į dangų balionus – savo svajonių simbolius.  Linkime kuo geriau išlaikyti egzaminus, optimizmo ir tikėjimo savo jėgomis.

                                                                                IV G klasės auklėtoja Edita Verkovska