Mokinių geriausių darbų konkursas „Geriausi iš geriausių“

Balandžio 12 d. gimnazijos aktų salėje vyko gabių mokinių geriausių darbų konkursas. Jame dalyvavo 6-IIG klasių mokiniai kartu su savo mokytojais, kurie buvo šių darbų mentoriai. Darbai buvo pristatyti 5-IVG klasių mokiniams bei mokytojams, kurie balsavo renkant 3 geriausius, jiems labiausiai patikusius darbus, kurie apėmė dailės, geografijos ir istorijos, lietuvių, anglų, lenkų kalbų sritis. Po mokinių darbų pristatymo, kol komisija skaičiavo balsus ir paskelbė geriausių darbų autorius, gimnazijos psichologė Agnessa Ogar kartu su kūrybingu 6 klasės mokiniu Aleksandru Potapovu pristatė jų sukurtą mokymo priemonę, skirtą mokiniams turiningai ir linksmai praleisti laisvalaikį, o kartu, švenčiant šiemet mūsų tėvynės šimtmečio jubiliejų, dar kartą prisiminti Lietuvos istoriją. Žiūrovų sprendimu balsai pasiskirstė taip:

I vietos laimėtojais tapo 8 klasės mokiniai, kurie vaizdžiai pristatė Azijos šalių kultūrą;

II vieta atiteko IIG klasės mokiniui Robertui Kovalevskiui už lenkų kalbos, istorijos ir choreografijos darbo „Tautinio šokio istorija“ prezentaciją;

III vieta džiaugėsi tos pačios 8 klasės mokiniai su lenkų kalbos ir istorijos animuotu darbu „Legenda apie Vilniaus įkūrimą“.

Laimėtojai buvo apdovanoti diplomais bei vertingais prizais.

Sveikiname nugalėtojus ir jiems padėjusias mokytojas!

Gimnazijos Metodinės tarybos pirmininkė anglų kalbos mokytoja-metodininkė

Inga Kondratovič