Vilniaus r. anglų kalbos olimpiada

2017 m. sausio 11 d. Vilniaus r. Nemėnčinės K.Parčevskio gimnazijoje įvyko Vilniaus rajono anglų kalbos 11 (IIIG) klasių mokinių olimpiada. Sveikinimo žodžius dalyviams tarė gimnazijos direktorius Tadeuš Grigorovič bei Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė  Nijolia Ragucka. Taip pat svečiai buvo maloniai nustebinti besiklausant gimnazijos mokinio J. Germanovič atliekamos F.Sinatros dainos „Strangers in the Night“.

Pirmoji anglų kalbos olimpiados dalis buvo straipsnio rašymas pagal prieš tai peržiūrėtą „TED TALKS“ siužetą, antroji dalis – dialogas.

Besiruošiant ir atsakinėjant mokiniai smagiai bendravo, dalijosi įspūdžiais ir net susibičiuliavo. Džiugina tai, kad ir mokiniai, ir mokytojai siekė vieno tikslo – paversti anglų kalbos mokymą ir mokymąsi ne tik daug pastangų reikalaujančiu, bet ir viliojančiu procesu – ir jį pasiekė.

Viso to rezultatas- mūsų gimnazijos IIIG klasės mokinys Deivid Gudanec užėmė pirmąją vietą. Dabar šis mokinys atstovaus Vilniaus rajonui Respublikinėje anglų kalbos olimpiadoje.

Sveikiname Deividą ir linkime sekmės ir toliau šlovinant mūsų gimnaziją rajone ir respublikoje!

Anglų kalbos mokytoja-metodininkė Inga Kondratovič