Konkursas „Išmaniosios kovos“

Konkurso „Išmanioji Diena“ komanda kartu su ISM Vadybos ir ekonomikos universitetu 2015-2016 mokslo metams paruošė naujovę – internetines protų kovas moksleiviams visoje Lietuvoje, kurios vyko nuo 2015 m. lapkričio iki 2016 m. balandžio 1 dienos. Jose dalyvauti galėjo 9-12 klasių 3-8 mokinių komanda.

Internetiniai žaidimai vyko nustatytomis dienomis, vakarais, nuo 18 val. Prisijungę prie „Išmaniųjų kovų“ konkurso puslapio, komandos nariai pateikdavo atsakymus į klausimus (beje, už naudojimąsi internetu buvo skiriamos baudos). Taigi, reikėjo gerai pagalvoti, nes klausimai pasirodė nelengvi ir labai įdomiai suformuluoti. Turėjome parodyti savo žinias apie Lietuvą, muziką, kultūrą, išmanumą, rasti paslėptas sąsajas bei galimybę patiems suformuluoti klausimus vienam turui. Mūsų pastangos nenuėjo veltui: balandžio 15 dieną susirungėme „Išmaniųjų kovų“ finale ISM Ekonomikos ir vadybos universitete su 13 kitų komandų iš visos Lietuvos.

Nors mums ir neatiteko prizinė vieta, bet dalyvavimas šiame konkurse suteikė progą apmąstyti tai, kad gyvenime nebūna lengvų klausimų, leido palyginti savo turimų žinių bagažą nacionaliniu mastu, atsakinėdami į klausimus galėjome sustiprinti savo loginį mąstymą bei įvertinti, kaip svarbu mokėti suburti ir dirbti komandoje.

„Išmaniųjų kovų“ komanda

DSC_0272 [] DSC_0271 []